måndag 25 mars 2013

Mannagrynsgröt utan allt (polenta gröt)

Jag älskar mannagrynsgröt och när jag insåg att det är slut på det här hemma så blev det en av "sorgerna" i vårt glutenfriakök.
Provade att göra polenta gröt och det var ett jätte bra substitut till mannagrynsgröt, kanske till och med ännu godare :-)

Du behöver till 1portion
2,5dl RISDRYCK
3msk POLENTA (majs)
En klick MJÖLKFRITT SMÖR
SOCKER +ev lite salt

Gör såhär:
Koka upp risdrycken, tillsätt polenta och socker (+ev lite salt)
Låt små puttra under omrörning ca 5min. Klicka i lite smör och rör om.
Klart!
Servera gärna med sylt, äppelmos, socker eller vad du brukar ha på din gröt



Läs gärna risk för kontaminering av produkter här Se upp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar