Jag älskar mannagrynsgröt och när jag insåg att det är slut på det här hemma så blev det en av "sorgerna" i vårt glutenfriakök.
Provade att göra polenta gröt och det var ett jätte bra substitut till mannagrynsgröt, kanske till och med ännu godare :-)
Du behöver till 1portion
2,5dl RISDRYCK
3msk POLENTA (majs)
En klick MJÖLKFRITT SMÖR
SOCKER +ev lite salt
Gör såhär:
Koka upp risdrycken, tillsätt polenta och socker (+ev lite salt)
Låt små puttra under omrörning ca 5min. Klicka i lite smör och rör om.
Klart!
Servera gärna med sylt, äppelmos, socker eller vad du brukar ha på din gröt
Läs gärna risk för kontaminering av produkter här Se upp
Det är svårt att få ihop vardagen när man lider av allergier / sjukdomar. Jag har upplevt felbehandling i vården, lärt mig den hårda vägen hur extremt svårt det är att ta sig fram till nyttig, användbar info. Hur svårt det är att söka vårdbidrag, hur svårt det är att få kommun, förskola / skola att samarbeta. Man känner sig motarbetad från ALLA håll! Här samlar jag mina tips och råd, informerar om dina rättigheter, recept, M.M
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar